• Yeni
10 adet Yeşil Renk Neopren İzolatörler İnce Can Soğutucu Bira Kollu İçin Mükemmel 12 oz İnce Red Bull Michelob Ultra Çivili Seltzer Gerçekten Beyaz Pençe (Gri)

10 adet Yeşil Renk Neopren İzolatörler İnce Can Soğutucu Bira Kollu İçin Mükemmel 12 oz İnce Red Bull Michelob

Ziyaretçi izlenme:
₺ 31.77

Stokta
Mağazada

Paket : 10-pieces soğutma yalıtımlı bira kapakları; boyutu : 5x3.5 inç (L x W, Katlanmış), 12 oz ince kutular için fit.Malzeme : neopren yapılmış, içecek buz soğuk ve ellerinizi sıcak ve kuru tutabilir; dikiş elinde güzel bir his vardır ve çok dayanıklıdır.Katlanabilir ve taşıması kolay : kutu kılıfını katlayın ve çantanıza koyun. bag.It kompakt ve hafiftir, böylece seyahat ederken yanınızda taşıyabilirsiniz.Bira Kutusu Soğutucuları boş, DIY için harika ve kendi dokunuşunuzu ve Hayal Gücünüzü ekliyor.Düğünler için son derece popüler ve mükemmel, Arka bahçesinde Barbekü, Doğum günü Partileri, Kamp, Bon Yangın, Aile Toplantıları & Piknik, Lisans ve bekarlığa Veda Partileri, Gelin Duş, Blok Partileri, Dans Partileri ve Karıştırıcılar, Mezuniyet Partileri, Emeklilik Partiler, Anneler Günü, Babalar Günü, Hediye, Hediye Hostes ve Aile Toplantıları.Düğünler için son derece popüler ve mükemmel, Arka bahçesinde Barbekü, Doğum günü Partileri, Kamp, Bon Yangın, Aile Toplantıları & Piknik, Lisans ve bekarlığa Veda Partileri, Gelin Duş, Blok Partileri, Dans Partileri ve Karıştırıcılar, Mezuniyet Partileri, Emeklilik Partiler, Anneler Günü, Babalar Günü, Hediye, Hediye Hostes ve Aile Toplantıları.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!