• Yeni
6 Parça Kullanımlık Kahve Fincanı Kol Neopren Yalıtımlı Kollu Fincan Kapak Tutucular İçecekler Kol Tutucu Neopren Bardak Kollu Soğuk Sıcak İçecekler, 6 Stilleri( 30 oz)

6 Parça Kullanımlık Kahve Fincanı Kol Neopren Yalıtımlı Kollu Fincan Kapak Tutucular İçecekler Kol Tutucu Neopren

Ziyaretçi izlenme:
₺ 53.97

Stokta
Mağazada

Paket miktarı : 6 farklı tasarımda 6 adet yeniden kullanılabilir neopren kahve fincanı kılıfı alacaksınız, farklı ihtiyaçlarınız için yeterli miktar ve seçenek sunacaksınız; Yeterli kapasite sağlayabilirler ve yaklaşık olarak uyumlu olabilirler. 20 oz bardak, sipariş vermeden önce dikkatlice boyutunu kontrol edin.Çekici baskı : neopren kollu gökkuşağını yakalamak, leopar desenli, zebra çizgili ve daha çok klasik ve canlı renkler ile eşleşen zarif desenler fincan kapağı sahipleri güzel ve göz, güzel dekoratif etkileri getirmek gibi hassas baskılar çeşitli özellik taklacılar yalıtımlı.Pratik fonksiyonlar : içecek kılıfı tutucuları, sıcak veya içeceklerinizin orijinal sıcaklıklarını daha uzun süre tutabilen, içeceğinizin daha iyi keyfini çıkarmanıza yardımcı olan ısı yalıtımında iyi performans gösterir; Ayrıca elinizi temiz ve kuru tutmak ve masanızı bozmamak için bardak duvarlarındaki su buharını izole edebilirler.Güvenilir kalite : tumbler izolatör kılıfları neopren malzemeden yapılmıştır, güvenilir malzeme onları sağlam, dayanıklı ve tekrar kullanılabilir hale getirir, mükemmel işçilik onlara net baskılar ve canlı renkler getirir; Uzun süre size eşlik edebilecek kırılması, solması veya deforme olması kolay değildir.Geniş uygulamalar : renkli baskılı neopren yalıtımlı kolları farklı kahve fincanları 30 kapasite ile, bardaklar, su şişeleri, bardaklar ve bardak ile 32 oz, yaygın ofis, ev, araba, toplantı salonu, mağazalar ve diğer yerlerde uygulanabilir, ayrıca yürüyüş, bisiklet, doğa yürüyüşü, açık piknik, kamp, tekne ve benzeri çeşitli açık hava aktiviteleri için pratik aksesuarlar vardır.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!