• Yeni
Caroline Hazineleri 6014 LİTERK Büyük Turuncu Tekir Balıkçılık Şarap Şişesi Içecek Izolatör Içecek Izolatör Hugger, Şarap Şişesi, Renkli

Caroline Hazineleri 6014 LİTERK Büyük Turuncu Tekir Balıkçılık Şarap Şişesi Içecek Izolatör Içecek Izolatör

Ziyaretçi izlenme:
₺ 13.59

Stokta
Mağazada

750 ml'ye uyar.şarap veya diğer içecek şişeleri.24 onsluk kavanozlara veya bira şişelerine uyar.Büyük bira kutuları, Enerji İçecekleri veya büyük Buzlu Çay içecekleri için mükemmel katlanabilir içecek izolatörü.İçkinizi takip etmek ve bir toplantıya biraz yetenek katmak harika.Sarılıcıyı çamaşır makinende yıka.Tasarım çıkmayacak.Bu şarap şişesi kapağı veya şarap sarıcı, Amerika Birleşik Devletleri'nde Caroline's Treasures tarafından dikilir ve basılır.Şarap izolatörü veya şarap şişesi izolatörü.harika hostes hediyeleri, ev ısınma hediyeleri veya düğün hediyeleri yapın.Bu katlanabilir şarap izolatörleri makinede yıkanabilir ve kurutulabilir.Balık ve Deniz hediyeler, Balık ve Deniz koleksiyon, Balık ve Deniz Hugger.Büyük Turuncu Tekir Balıkçılık Şarap Şişesi içecek izolatör Hugger 750 ml'ye uyar.şarap veya diğer içecek şişeleri.24 onsluk kavanozlara veya bira şişelerine uyar.Büyük bira kutuları, Enerji İçecekleri veya büyük Buzlu Çay içecekleri için mükemmel katlanabilir içecek izolatörü.İçkinizi takip etmek ve bir toplantıya biraz yetenek katmak harika.Sarılıcıyı çamaşır makinende yıka.Tasarım çıkmayacak.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!