• Yeni
8 Parça 12 oz Standart Can Kollu Bira Can Soğutucular İzolatörler Kollu Standart Can Kapakları Can Neopren Kol kaymaz Neopren Can Soğutucu Kollu

8 Parça 12 oz Standart Can Kollu Bira Can Soğutucular İzolatörler Kollu Standart Can Kapakları Can Neopren

Ziyaretçi izlenme:
₺ 38.97

Stokta
Mağazada

Paket içeriği : Siyah, turuncu, beyaz, mavi, yeterli miktar ve çeşitli renkler de dahil olmak üzere 4 farklı renkte 8 adet kaymaz neopren kutu soğutucu kol alacaksınız Günlük ihtiyaçlarınızı ve değiştirmenizi karşılayabilir, bu kutu kollarını arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.Kaliteli malzeme : bu soğutucu kovan tutucusu, su, bira vb. Tutmak için güvenilir ve kullanımı güvenli, hafif ve esnek olan neopren malzemeden yapılmıştır. soğuk veya sıcak içeceklerden bağımsız olarak; Temizlenmesi kolay, yumuşak sabun ve suyla elle yıkamanız önerilir.Her hediye çanta önlemleri yaklaşık 4 x 2,5 inç / 10 x 6.25 cm ve standart boy şişe çeşitli için 12 oz kutu veya 12 ila 16 oz şişe tutabilir; Bu şişe hediye çanta emeklilik partiler için dekorasyon olarak uygulanabilir ve içine istediğini koy, sadece hayal gücünüzü kullanın uygun boyutu : .Pratik tasarım : kolay açılır ve kapanır, makinede yıkanabilir, 1/8 inç / 0.3 cm gövde kolay saklama ve kurutma için düz bir şekilde katlanabilir, doğum günü partileri, düğün partileri, futbol oyunları, barbeküler, aile piknikleri, mezuniyet partileri vb.İçin uygundur.Geniş uygulama yelpazesi : bu ince neopren yalıtımlı bira kutusu tutucular, doğum günü partileri, ayıklama partileri, futbol oyunları, barbeküler ve aile piknikleri gibi çeşitli durumlar için uygulanabilir; Bunları evde, restoranlarda vb.De kullanabilirsiniz.Pratik ve taşınabilir : Şişe tutmak veya diğer öğeleri koymak için uygun, günlük kullanım ve şenlikli kullanım için uygun, size çok kolaylık getirmek.Geniş kullanım : Bu ince neopren yalıtımlı bira kutusu tutucular, doğum günü partileri, ayıklama partileri, futbol oyunları, barbeküler ve aile piknikleri gibi çeşitli durumlar için uygulanabilir; Bunları evde, restoranlarda vb.De kullanabilirsiniz.

Karakterislikler teklif

Quantity:
8 pieces
Material:
neoprene
Color:
black, orange, white, blue
Package include:
8 x Beer sleeve cooler :
Note:
Manual measurement, please allow slight errors on size. :
The colors may exist slight difference due to different screens. :
The words printed on the product and mentioned above are not as trademark, just for decoration and pattern display, our brand is Chengu. :

Alıcılar da seçin

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!