• Yeni
Beautyflier 2-Pieces Pint Ölçekli Dondurma Rahat Kalınlaşmak Neopren Dondurma Kollu Elastik Kolu ile Kapak (Karikatürler)

Beautyflier 2-Pieces Pint Ölçekli Dondurma Rahat Kalınlaşmak Neopren Dondurma Kollu Elastik Kolu ile Kapak

Ziyaretçi izlenme:
₺ 29.07

Stokta
Mağazada

Ellerinizi sıcak tutun : Bu kalınlaşmış neopren dondurma kapağı, en sevdiğiniz biranın tadını çıkarırken ellerinizin donmasını önlemek için tasarlanmıştır.Makinede Yıkanabilir : yüksek Kalite, 3.3 mm Neopren yapılmış, bizim dondurma kollu makinede yıkanabilir ve uzun süre kullanım için tutabilir.Pint Boyutu dondurma işleyicisi, çoğu Pint boyutu dondurma, dondurulmuş yoğurt, dondurma ve şerbet için çalışır.2'li paket, Bebek duşu, çorap dolgusu, doğum günü hediyesi, iş arkadaşı hediyesi, Noel, Anneler Günü, Şükran Günü, Paskalya vb.İçin harika bir hediye.Fincan kolunda farklı uzunluklarda elastik bantlar vardır, kısa olanı daha küçük kulplu dondurma kaşıkları için uygundur, diğeri resimde gösterildiği gibi dondurma kollarını sabitlemek için parmaklarınızı sokabilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!